Sledujte nás:
Vytvořeno: 17.09.2023 21:03:13
Autor: Jakub Hrdinka

Zápasy mužů tento víkend

⚽ Konečně můžeme pochválit i brodské áčko, které dokázalo na půdě Chebu vyhrát 0:3 a odrazit se ode dna tabulky. Věříme, že dokážeme na daný výsledek navázat a vrátit se tam, kam Český Brod patří. Nejprve se z pokutového kopu dokázal prosadit Ondřej Kejha a následně se o úpravu skóre postarali Maxim Šimek spolu s Martinem Skleničkou. Jako bonus dokázal Christian Fülöp udržet čisté konto, který zlikvidoval několik šancí soupeře a pomohl tak týmu k prvním bodům. Všem klukům patří velká gratulace a držíme palce do příštího utkání, při kterém budeme na domácí půdě hostit soupeře z Nespek.
Celý článek: https://kolinsky.denik.cz/fotbal-divize/cesky-brod-se-na-sedmy-pokus-dockal-uz-neni-posledni-20230917.html?utm_medium=referral&utm_campaign=social_redirection&utm_source=facebook

⚽ Béčko si drží svou neporazitelnost a pro tentokrát dokázalo rozdrtit soupeře z Cerhenic vysoko 12:2. V Českém Brodě aktuálně probíhá pouť a kluci ušetřili pár korun soupeři, když jim dopřáli snad všechny možné atrakce. Především mladý útočník Filip Blecha dokázal zamotat hlavu nejednomu obránci, když dokázal vsítit hned 5 branek. Velká gratulace všem za skvělý výkon a za další body do sbírky.

⚽ C-tým si drží svojí výherní šnůru již čtvrtý zápas v řadě. Dalším soupeřem, který nedokázal vyzrát nad týmem z Českého Brodu jsou Ždánice, které prohráli 7:0. Velmi dobrý výkon podali nestárnoucí stoper Jiří Bouma, přes kterého se nedokázal prosadit žádný ze soupeřových hráčů, Martin Šermauer který svou rychlostí větral obranu hostí a dokázal si přispat dva góly a několik asistencí, nakonec je potřeba zmínit hráče zápasu, kterým se stává Martin Sahula. Ten si po několika letech stoupl do brány a neuvěřitelnými zákroky dokázal zamknout svoji svatyni a udržet čisté konto, je to prý jako jízda na kole, ta se nezapomíná. Všem ostatním hráčům patří velká gratulace k dalším 3 bodům a velký potlesk za předvedený výkon.

Poslední změna: 18.09.2023 09:50:24
Autor poslední změny: Jakub Hrdinka