Sledujte nás:
Vytvořeno: 08.09.2023 15:17:25
Autor: Jakub Hrdinka

FK Ostrov 2:0 SK Český Brod

Černý podzim pro fotbalisty Českého Brodu i nadále pokračuje, ze západu Čech si přivezli další prohru. Na hřišti Ostrova prohráli 0:2. V tabulce divizní skupiny B jsou tak stále poslední. Nepomohl jim ani nový trenér Zdeněk Šmejkal mladší, který v týdnu nahradil odvolaného Martina Frýdka.

„Herně to nebylo úplně špatné, ale střelecká nemohoucnost stále pokračuje,“ uvedl vedoucí mužstva Jan Křen.

V 11. minutě poslal Carda centr z levé strany a Dudla hlavou nebezpečně ohrozil branku domácích, neúspěšně.

O chvíli později odpískal rozhodčí pokutový kop proti hostům a Novotný poslal domácí do vedení.

„Od této chvíle byli domácí aktivnější a my se do hry příliš nedostávali,“ přiznal Křen.

Nicméně ve 26. minutě přišla další velká příležitost Brodu, kdy se Moravec dostal za obránce, z levé strany postupoval k brance, ale z úhlu trefil jen brankáře domácích.

Další smůlu měli hosté zanedlouho po rychlém protiútoku. Sklenička přihrál Kadlecovi a ten v dobré pozici z vápna trefil opět brankáře.

Pár vteřin po změně stran se Novák dostal do malého vápna, ale byl příliš blízko gólmanovi, aby ho dokázal prostřelit. V této pasáži hýřil Brod aktivitou, měl sérii rohů a trestných kopů, ale bez efektu.

V 71. minutě se definitivně rozhodlo o výsledku. Po druhé žluté kartě byl vyloučen Kadlec a z následného přímého kopu se ve vápně prosadil hlavou Nutsu.

„Domácí si za celý zápas nevytvořili jedinou šanci ze hry, měli dvě standardky a dali z nich dva góly. My měli dvě výborné a dvě nadějné příležitosti, bohužel ani jedna se neujala,“ posteskl si Jan Křen.

Branky: 13. Novotný z PK, 71. Nutsu. ČK: 71. Kadlec (ČB). Poločas: 1:0.

Český Brod: Fülöp – Kadlec, Carda, Kejha, Václavík (88. Šimek) – Sklenička, Štětina (46. Plucha), Skořepa (80. Vokáč), Novák – Moravec, Dudla (46. Blecha).

Zdroj: https://kolinsky.denik.cz/

Poslední změna: 08.09.2023 15:17:25
Autor poslední změny: Jakub Hrdinka