Sledujte nás:
Vytvořeno: 08.09.2023 08:59:27
Autor: Jakub Hrdinka

Víkendové zápasy našich mužů

Dne 9.9.2023 proběhnou v Českém Brodě na stadionu Na Kutilce velké oslavy 125 let výročí klubu. Všechny srdečně zveme na fotbalovou událost letošního léta. Od 14:30 odehraje svoje utkání tým našeho A-týmu proti soupeři ze Štětí na stadionu Na Kutilce. Hostující tým je velkým překvapením pro aktuální ročník soutěže, v minulé sezóně bojoval o udržení takřka do posledního kola. Start do letošního ročníku mu vyšel na výbornou a po pěti kolech s 10 body zaostává za prvním Chomutovem pouze o 3 body. Naše borce bude hnát za prvními body domácí publikum, které věříme, že se sejde v hojném počtu a bude plnit roli dvanáctého hráče. Přijďte podpořit naše hráče a užít si fotbalovou sobotu.

B-tým zajíždí ve stejný den do Velkého Oseka, kde sehraje svůj zápas od 17:00. Dokáží si válečníci z béčka, v čele s kapitánem Martinem Kohoutem, udržet svoji neporazitelnost a přidat do sbírky další body?

Céčko odehraje svoje již čtvrté utkání proti B-týmu z Plaňan. Plaňanská rezerva zatím neprohrála, ale my pevně věříme, že navážeme na poslední dva zápasy a body z venku uloupíme.

Poslední změna: 18.09.2023 09:50:38
Autor poslední změny: Jakub Hrdinka