Sledujte nás:
Vytvořeno: 02.09.2023 10:52:06
Autor: Jakub Hrdinka

Víkendové zápasy našich mužů

Pozvánka na víkendový zápasy našich mužů

Mužstvo našeho Á-týmu vyráží na výlet do vzdáleného Ostrova. Pevně věříme, že naše můžstvo dokáže uloupit první body a že domů nepojedeme s prázdnou. Dokáže náš tým zvrátit nepřiznivý vstup do soutěže a vrátit se na pozice, kam tento tým patří? Zápas se odehraje 2.9. na půdě Ostrova. Víme, že cesta k našemu soupeři je velice dlouhá, proto přikládáme odkaz pro možnost sledování zápasu živě z pohodlí domova: https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-B/Pohlavi-Muzi/Sezona-2023-2024/221183-FK-Ostrov-SK-Cesky-Brod.htm

Náš B-tým hostí doma soupeře z Červených Peček, který v aktuální sezóně stále čeká na první body. Věříme, že soupeře nepodceníme a naváže na dobré výsledky z předešlých kol. Béčko hraje doma Na Kutilce v sobotu 2.9. od 17:00, tak si přijdťe zpříjemnit sobotní odpoledne. Věříme, že nás čeká krásná fotbalová podívaná a zápas plný branek ku prospěchu domácích. Budeme rádi, když nás přijdete podpořit a společně oslavit další výhru naší rezervy.

C-tým hostí v neděli 3.9. doma Na Kutilce rezervu Radimi, která je na tom stejně se třemi body. Věříme, že se bude jednat o vyrovnané utkání se šancemi na obou stranách a zajímavé utkání pro oko diváka. Přijdťe si zpříjemnit zakončení víkendu, zveme vás na zajímavou podívanou a příjemnou přátelskou atmosfŕu.

Poslední změna: 08.09.2023 08:55:51
Autor poslední změny: Jakub Hrdinka